Pátá řada Agents of S.H.I.E.L.D. je ta zatím nejlepší, tvrdí šéf televize. A kdy ji uvidíme?

Bude to brzy?

Agents S.H.I.E.L.D. nezačali úplně nejlépe, ale postupem času se z nich vyklubala špičková podívaná. Ovšem, už se jí bohužel nepodařilo nahnat sledovanost, takže bylo velmi milou (a trochu překvapivou) zprávou, že se dočkáme páté řady.

Následně bylo oznámeno, že ta neodstartuje v září/říjnu, jak bylo v minulosti zvykem, ale později. Teď je konečně jasné kdy. Bude to 1. prosince tohoto roku.

"Jsme tak pyšní na způsob, kterým ´Marvel´s Agents of S.H.I.E.L.D.,´ kreativně rostou s každou řadou. Série je pro nás vrcholným úspěchem, speciálně, pokud jde o pozdější zhlédnutí, kde v případě digitálního zhlédnutí dochází až téměř k trojnásobnému nárůstu. Pátá řada je zatím nejsilnější a nemůžeme se dočkat, až ji fanoušci uvidí. Máme dojem, že přesunutí na pátek vytvoří ´žánrovou noc´ na ABC, což osloví loajální fanouškovskou základnu seriálu," nechal se slyšet Channing Dungey, prezident ABC Entertainment.

No nevím, nevím, obecně se pátek považuje za "zabijáka seriálu", přesouvají se tam projekty, které jsou často odsouzeny k záhubě. Nezbývá než doufat, že to neplatí pro Agenty.

Zdroj: ComingSoon



Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat