Máme se těšit na akci věnovanou pouze komiksům, hrám, seriálům a filmům od Marvelu? Dočkáme se Marvel-Conu?

Co na tahle nápad říká šéf Marvel Studios?

Většina lidí asi ví, že největší akcí pro geeky a nerdy nebo prostě jen fandy komiksů, seriálů, videoher a filmů je Comic-Con.

Ten probíhá v několika městech a těší se obrovské popularitě (jedničkou ale zůstává ten v San Diegu). Kromě toho se ale koná spousta jiných akcí pro milovník sci-fi, fantasy atd.

Některé jsou docela úzce zaměřeny a tak někoho napadlo, co kdyby vznikl Marvel-Con? Tedy akce určená pro všechno marvelovské?

Ostatně, marvelovské filmy vydělávají stamiliony dolarů, mají miliony fanoušků po celém světě, tak by to nebylo úplně od věci. Co na tenhle nápad říká prezident Marvel Studios Kevin Feige?

"Už roky je tu o tom diskuse. Myslím si, že to, co se občas snažíme udělat v San Diegu a na co jsme pyšní, je zábavná tradice. A jak bylo řečeno, domnívám se, že Star Wars Celebration je naprosto úžasné. Byl jsem na několika akcích a nápad udělat něco takového... Myslím, že máme dostatek materiálů a dostatek fanoušků a dostatek nápadů, které by na něco takového lehce stačili, ale nejsem si jistý kde nebo kdy."

To zní hodně nadějně. Pro nás evropské obyvatele až tolik ne, těžko předpokládat, že se dočkáme někde poblíž, ale američtí fandové se možná mohou začít těšit. Zní to, že se "Marvel-Con" pomalu ale jistě stává realitou.

Navštívili byste podobnou šanci, pokud byste měli možnost?

Zdroj: Fandango
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat