Kolik by mohla vydělat Justice League během prvního víkendu? Méně než Batman vs Superman

Jakou částku očekávají analytici?

Přestože Justice League neměla snadnou cestu na stříbrné plátno, nakonec to zřejmě dopadlo dobře (minimálně soudě podle prvních třicet minut) a my se 16. listopadu dočkáme komiksovky, za kterou se nebudou muset společnosti DC a Warner Bros. stydět.

Ale kolik by si mohl film odnést z prvního víkendu v severoamerických kinech? Podle analytiků by to mohla být částka ve výši 110 až 120 milionů dolarů.

To je velice slušná sumička, ale je to výrazně méně, než s čím začínal například Batman vs Superman (2016). Ten startoval se 160 miliony dolarů.

Jenže v Justice League bude k vidění více postav a jde o očekávanou pecku, proč se tedy předpokládá, že na tom bude hůře než Batman vs Superman? Jednoduše proto, že pozornost diváků na sebe strhne Thor: Ragnarok, který je označován za jeden z nejlepších filmů od Marvelu a má premiéru jen pár týdnů před Justice League.

Kromě toho film poběží kolem svátků Díkuvzdání a to je nezvyklý čas, kdy vyslat do kin komiksový spektákl. Je tak těžké odhadovat, zda premiéra v tuhle dobu je dobrým nebo špatným krokem.

Nicméně, pokud jde o mě, tak očekávám, že Justice League odstartuje lépe než se 120 miliony dolarů. Nedivil bych se, pokud by to bylo 150 milionů nebo víc.

Kolik odhadujete vy?

Zdroj: Deadline
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat