Justice League nebudou v žádném případě jako Avengers, tvrdí představitel Batmana

Co další Ben Affleck prozradil?

Poté, co se Zack Snyder rozhodl věnovat rodině po sebevraždě své dcery, ujal se prací na Justice League Joss Whedon, který pro Marvel režíroval první dva díly Avengers. A mnohé tak napadlo, jestli Justice League nebudou právě jen variací na týmovku od Marvelu.

Ale podle představitele Batmana Bena Afflecka to rozhodně nehrozí:

"Nemám dojem, že se to blíží něčemu, co by působilo jako The Avengers. Joss je víc než jen režisérem Avengers. Je skvělý vypravěč, tečka. Joss se dostal do procesu v jeho průběhu a to, co ho zaujalo, byla skládanka a nalezení pasujících kousků, které tam ještě nebyly. Vložil do toho zbytek dílků a dal tomu vlastní požehnání. Joss přišel a kráčel po velmi povedené linii Zackovy citlivosti, tónu a režie. Našli jsme opravdu zábavnou a inspirující syntézu těchto dvou forem vyprávění."

Zatím těžko říct, jak výrazně Whedon finální podobu filmu ovlivni. Některé zdroje tvrdí, že velmi (dokonce měl dohlédnout i na změnu konce), jiné zdroje (především z Warner Bros. a DC) trvají na tom, že zase tak velký vliv mít Joss nebude (byť bude patrný).

Ale důležité je především to, aby z toho vznikla zábavná komiksovka. A jestli tomu tak bude, to se dozvíme už 16. listopadu.

Zdroj: ComicBook
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat