Deadpool 2 v tržbách nakope sólovce Hana Sola zadek, věří tvůrce komiksového antihrdiny

Přehnanou skromností tedy netrpí.

Příští léto si filmoví fandové užijí. Prvního června dorazí do amerických kin Deadpool 2 a týden před ním sólovka mladého Hana Sola.

Ovšem, tvůrce postavy Deadpoola Rob Liefeld si je jistý, že to Deadpool 2 Hanu Solovi natře na plné čáře:

"Deadpool vyjde 1 června, víte to? Deadpool 2. Poruším své zásady, když udělám tohle. Moje devítileté já se vrátí zpět v čase a plácne mě po zadku, protože když mi bylo devět a promiňte, teď jsem starý, je mi padesát, viděl jsem Star Wars v kině a vypadal u toho takhle (předvedl šokovaný a vykulený obličej, pozn. redakce), protože pokud jste byli v podobném věku, nebylo tu nic podobného jako ´Star Wars´film George Lucase. Ale Disney se v tomto mýlí a vypouští ´Hana Sola´ týden před ´Deadpoolem´! A ten jim nakope zadky! O sedm dnů později, pamatujte na má slova, skeptikové! Pamatujte na má slova: Han Solo bude mít v létě peklo, ´protože o sedm dnů později armáda žoldáků pošle Falcona do hyperprostoru! Omlouvám se společnosti Disney s předstihem, ale říkám pravdu, Deadpool vám nakope zadek."

Odvážné tvrzení, ale může se to opravdu stát. I když snadné to mít Deadpool nebude. Jeho film má přístupnost R (do sedmnácti let jen v doprovodu dospělé osoby), zatímco Han Solo bude mít zřejmě přístupnost PG-13, takže se na něj dostane i omladina a to hraje důležitou roli.

Jen pro srovnání, první Deadpool (2016) startoval s 132,43 miliony dolarů a celosvětové tržby byly 783,11 milionů dolarů, první spin-off ke Star Wars nazvaný Rogue One (2016) začínal s 155,08 miliony dolarů a celosvětové tržby jsou 1,06 miliardy dolarů.

V České republice má druhý Deadpool premiéru 30. května 2018, Solo: A Star Wars Story pak 24. května.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat