Další film ze série Saw bude plný nejen skvělých pastí, ale i zvratů. A víte, kolik a jakých smrtí se odehrálo v předchozích dílech?

Pár zajímavých informací o chystaném hororu.

Hororová série Saw nevydržela v důchodu dlouho, konkrétně to bylo nějakých sedm let. Dnes bude mít v kinech premiéru další díl nazvaný Jigsaw.

A asi všichni očekáváme, že půjde o další přehlídku zvrácených pastí a krve. Ale jeden z herců a to Mandela Van Peebles slibuje, že film nabídne mnohem víc, než jen obyčejná jatka:

"Jigsaw má připraveno několik pěkných překvapení a nemůžu se toho dočkat. Myslím, že to bude můj nejoblíbenější film Saw a bylo by tomu tak, i kdybych v něm nehrál. Měl bych z něj stejný pocit. A to jsem ho ani ještě neviděl celý, ale jen to, že jsem byl na place a viděl kulisy stačilo. Pasti, které máme, jsou neuvěřitelné. Návrhy, se kterými přišli, jsou z jiného světa. Na place pracovali opravdu talentovaní lidé. Jak jsem řekl, dostupná technologie a všechno ostatních bylo pěkně propojeno se zvraty ve scénáři. Myslím, že tu máme něco speciálního a jsem z toho nadšen."

Pasti jsou nedílnou součástí série a pokud vás zajímá, kolik jsme jich v dosavadních filmech viděli a kolik smrtí způsobily, tak filmové studio Lionsgate zveřejnilo obrázky, které vše přehledně shrnují.

Zdroj: ComicBook








Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat