Zvláštní způsob, kterým se Jon Bernthal připravuje na roli drsného Punishera + drsná upoutávka

Herec se rozpovídal o přípravě na roli.

Jon Bernthal ztvární v seriálu z produkce Marvelu a Netflixu jménem Punisher ústřední roli Franka Castlea/Punishera. A jde o zajímavou a náročnou postavu. Není tak divu, že se Jon musí na roli připravovat. Jak to dělá? Na to odpověděl sám herec:

"Příliš se nestýkám s lidmi. Nechodím do restaurací a barů nebo na filmy nebo něco takového... Jsou tu někteří herci, kteří mohou být uprostřed rozhovoru o sportu nebo si zajít na hot dog a pak rovnou skočit před kameru a natočit scénu, ale já takový nejsem. Chtěl bych být. A víte, také si myslím, že je tu něco neupřímného na ztvárňování postavy poté, co jste byli v nočním klubu celou noc. Chci ho uctít a také fanoušky, pro které tolik znamená. Opravdu chci, abych ho pro ně ztvárnil tak, jak si zaslouží..."

Tak to je dobře vědět, že Jon nebere hraní Franka Castlea alias Punishera na lehkou váhu. A má pravdu, fandové opravdu očekávají špičkový výkon. Ovšem, v případě Jona se o něco takového bát nemusíme. Už v Daredevilovi předvedl, že byl správnou castingovou volbou.

Datum premiéry seriálu zatím určeno nebylo, ale mělo by to být ještě tento rok.

Mimochodem, objevila se nová upoutávka.

Jak se vám Jon jako Punisher líbí?

Zdroj: EW

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat