Živí mrtví bez Ricka? Andrew Lincoln si to umí představit

Co vy?

Říká se, že v The Walking Dead to nemá skoro nikdo jisté. Vyjma pár postav mezi kterými je i Rick. Většina lidí se určitě domnívá, že by si tvůrci netroufli nechat zemřít oblíbeného bývalého šerifa. Ovšem, pokud jde o jeho představitele Andrew Lincolna, ten si umí představit, že by hitový seriál mohl pokračovat bez něj:

"Myslím, že je tu přirozený pocit a v mém případě určitě je, který se týká toho, že miluji hraní v divadelních přestaveních nebo natáčení filmu, protože na konec musíte dát tečku a musíte to dělat každý večer, což je opravdu vzrušující. Televize je jiná. Formát je jiný, protože je to tak nějak o pokračování. Ale víte, mám pocit, že potřebuji nějak... zní to trochu, jako bych byl v mysli psychiatra, dokončit tuhle věc a myslím si, že si to zasloužím za to, že to dělám tak dlouho. A pravděpodobně také publikum si zaslouží nějaké ukončení... Je tu jen určité množství způsobů, jak dělat to či ono. Neříkám, že seriál někdy skončí, ale určitě si myslím, že je tu pro seriál šance se v určitém bodě změnit a domnívám se, že by měl."

SOUVISEJÍCÍ: SOUTĚŽ O PENĚŽENKU ŽIVÍ MRTVÍ

Příští měsíc (22. října) odstartuje už osmá řada, takže není až takovým překvapením, že Andrew přemýšlí o tom, že by v seriálu nemusel být věčně. Zatím se asi netřeba obávat toho, že by The Walking Dead skončili, sledovanost sice klesá, ale pořád je vynikající. Ovšem Lincoln je jedním z mála těch, kteří jsou v seriálu od začátku a není nepředstavitelné, že by zatoužil po změně.

Dokáže si představit seriál bez Ricka?

Zdroj: EW
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat