Valkýry v Thor: Ragnarok budou jako Odinova speciální jednotka, slibuje producent

Zajímavé přirovnání.

Novou postavou v Thor: Ragnarok bude Valkýra v podání Tessy Thompson. A už na první pohled je jasné, že se bude výrazně lišit od komiksové předlohy. Přece jen, v kreslené podobě je to atletická blond severská bojovnice. Tessa je také atletická, ale má exotické kořeny.

To ovšem nejsou jediné rozdíly. O další se podělil marvelácký producent Brad Winderbaum:

"Pokud se bavíme o Valkýře jako myšlence, Valkýra v komiksu je obvykle Brunhilda, která se stala známou jako Valkýra. A říkat někomu Valkýra je jako někoho označovat jako vojáka. A náš pohled na Valkýry v MCU (marvelovské filmové universum, pozn. redakce) je takový, že jde v podstatě o Odinovu speciální jednotku, víte, tým SEAL team six. A Valkýra, kterou se uvidíme ve filmu, bezesporu utrpěla trauma z války a my se v ní setkáme, když na tom bude opravdu špatně. Takže to není tak, že se snažíme vytvořit přesnou napodobeninu Brunhildy z komiksů. Určitě ale myšlenka Valkýry a toho, co znamená pro Asgard a Odina, je něco, na co se budeme spoléhat a převezmeme spoustu nástinů z komiksů."

Už takhle jsem se na Valkýry těšil, ale teď se těším ještě víc. Vypadají jako hodně zajímavé obyvatelky Asgardu a bude zajímavé sledovat, jak zasáhnou do boje proti děsivé Hele (Cate Blanchett).

Thor: Ragnarok má premiéru 26. října 2017.

Zdroj: ComicBook
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat