V Thor: Ragnarok se těšte na neviděné světy i novou dynamiku mezi Hulkem a Thorem

Chris Hemsworth prozradil něco zajímavého.

Nedávno režisér Thor: Ragnarok Taika Waititi prohlásil, že jeho film je spíše první díl, než součást trilogie. Teď se představitel boha hromu Chris Hemsworth ozval s jiným zajímavým tvrzením:

SOUVISEJÍCÍ: THOR: RAGNAROK VLASTNĚ NENÍ POKRAČOVÁNÍM PŘEDCHOZÍCH FILMŮ, NAZNAČIL REŽISÉR

"Je na určitém druhu osobního dobrodružství, objevuje na vlastní pěst a hledá odpovědi na otázky, který se týkají jeho samotného. Jeho kořeny ho aktuálně volají zpět nebo ho táhnou zpět a on je vtažen do této věci. Takže, pokud je tu určitá nechuť, tak se to nemusí týkat toho, že se snaží být králem. Myslím, že spíše nemá na výběr. Byl úplně odstřižen od toho, co zná a vše se změnilo. To je to, kde se film úplně změní a ocitneme v odlišných světech, které jsme předtím neviděli. A je tu jiný pohled na všechny tyhle postavy. Je tu jiná dynamika, která podle mě vychází z toho, že jsme byli dáni dohromady s Ruffalem a byly přivedeny obě naše postavy."

To, že spojí síly Hulk (Mark Ruffalo) a Thor bylo dobrým tahem, fandové se na to těší jako malé děti, takže nepochybuji o tom, že Thor: Ragnarok v kinech zaboduje.

A to také proto, že má velmi povedenou promokampaň. Ať už je řeč o skvělých trailerech nebo třeba plakátech. Tady je další.

Thor: Ragnarok má premiéru 26. října.

Zdroj: Comicbook



Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat