Spin-off ke Spider-Manovi možná zrežíruje hodně nečekaný režisér

Zajímavá volba.

Kromě toho, že Sony plánuje filmy Venom a Silver & Black, tak se nedávno začalo mluvit o tom, že vznikne třetí spin-off ke Spider-Manovi a to o postavě jménem Kevin Trench, který je známý jako Nightwatch.

Film by měl napsat Edward Ricourt a co je překvapivé, tak to, že by se režie mohl ujmout Spike Lee. To je velmi nečekaný režisér, pokud jde o komiksový projekt. Spike se soustředí spíše na sociální dramata, velkolepé blockbustery nejsou jeho doménou. Ale třeba právě to bude ku prospěchu věci.

A kdo vůbec je onen Nightwatch (ne, není to brácha Spawna, i když by tomu kostým napovídal). Komiksový doktor Kevin Trench byl svědkem zločinu, kdy skupina teroristů zabila muže v kostýmu. Poté, co mu Kevin sundal masku, zjistil, že je to jeho starší já.

To ho samozřejmě vyděsí a stáhne se do ústraní, aby se vyhnul nepěknému konci, ale nakonec se situace vyvine tak, že navlékne kostým a rozhodne se bojovat proti svému osudu.

Zní to jako látka, se kterou by Spike mohl něco provést. Ovšem, zatím nebylo potvrzeno, že se za kameru skutečně postaví, nakonec by to mohl být někdo jiný.

Datum premiéry filmu zatím nebylo stanoveno.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat