Nenávidím oživování postav, odmítá režisér Strážců Galaxie vzkříšení oblíbence diváků

Proč? POZOR, SPOILERY!!!

Ve druhém dílu Guardians of the Galaxy se Yondu (Michael Rooker) zachoval nečekaně hrdinsky a obětoval se pro záchranu Star-Lorda (Chris Pratt). Ale spousta lidí doufala, že tenhle frajerský modrásek nezůstane dlouho mrtvý a Marvel ho dříve nebo později oživí. Ostatně, i sám Michael Rooker naznačil, že Yondu není "pod drnem" navždy.

Ovšem, pokud jde o režiséra Strážců Galaxie Jamese Gunna, tak ten nemá v plánu Yondua oživit. I když neodmítá to, že by se v určité formě vrátil na plátna:

"I když je vždy možné, že uvidíme Yondua ve flashbacku nebo prequelu, osobně ho nikdy nepřivedu zpět k životu v současnosti, protože by to popřelo jeho oběť a otcovskou lásku k synovi, která mě osobně velmi ovlivnila a stejně tak jiné lidi po celém světě. Jeden z důvodů, proč je Yondu tak populární postavou z druhého filmu je, PROTOŽE udělal takovou oběť a nápad přivést ho zpět ve třetím nebo čtvrtém dílu nebo v seriálu Yondu na Netflixu, protože prodává hodně hraček Funko mě děsí a nelíbí se mi. Jak jsem řekl, nesnáším to. A nikdy to neudělám."

James ale dodal, že v určitých případech se může stát, že oživení postavy může pomoci příběhu a proti tomu nic nemá. Ale to u Yondua něco takového neplatí, takže nemůžeme očekávat, že Yondu vstane ze svého vesmírného hrobu.

Nicméně, Gunn naznačil, že natočí ještě třetí Strážce a pak už sérii režírovat nebude. A jeho nástupce by mohlo napadnout, že by bylo bezva vzkřísit Yondua. Ale i o tom pochybuji, protože Gunn je aktuálně jedním z těch, kdo určuje směr marvelovského filmového universa, takže by to asi nedovolil.

Jste takové fandové Yondua?

Zdroj: Facebook
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat