Našel se Robin!

Seriáloví Teen Titans si našli svého lídra!

Pokud jste nikdy neslyšeli o týmu Teen Titans, měli byste v kostce vědět, že se jedná zejména o mladší superhrdiny světa DC Comics, kteří povětšinou buď sloužili jako parťáci někomu známějšímu z Justice League nebo se rovnou stali členy Teen Titans. Ovšem, některé postavy byly součátí obou týmu, například Cyborg.

Teen Titans dostali zelenou v podobě seriálové verze s názvem Titans! a včera jsme se dozvěděli, že se našel jejich lídr, tedy Dick Grayson. Sečteno podtrženo, Dick Grayson byl akrobatem v cirkusu,
zavraždili mu rodiče, ujal se ho Batman a vycvičil ho jako Robina.

Po několika letech ale Dicka už nebavilo být ve stínu Temného rytíře, tak se rozhodl nakopnout svojí superhrdinskou sólo kariéru jako Nightwing.

A roli Dicka Graysona dostal čerstvě Brenton Thwaites! Pokud vám jeho jméno (ani fotka) nic neříká, Brentona jste mohli vidět v posledních Pirátech z Karibiku nebo v Bozích Egypta

I sám Geoff Johns (výkonný producent seriálu) se nechal slyšet, že to byla castingová trefa do černého:

"Dick Grayson je jednou z nejikoničtejších postav světa DC Comics a nebylo vůbec jednoduché ho najít. Ale máme ho! Z Brentona září přesně emocionální hloubka, srdce, nebezpečí a fyzický vzhled, které by měl splňovat vůdce Teen Titans."

Jestli Thwaites ztvární samotného Robina, či už vysloužilého Nightwinga, je ve hvězdách.

Koho z nich byste si přáli vidět vy?
Sdílej na Google+

Autor: DEADMANincCZ

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat