Která herečka byla vystřižena ze Strážců Galaxie Vol. 2? A je už v plánu čtvrtý díl?

Pár zajímavostí o Guardians of the Galaxy.

V prvním dílu Strážců Galaxie (2014) spolupracoval ústřední tým s Nova Corps. Vůdkyní této bezpečností organizace je Nova Prima v podání Glenn Close. Ta se ale ve druhém dílu neobjevila. Ovšem, původně to bylo v plánu. Prozradil to na režisér James Gunn na Twitteru:

Glenn Close jako Nova Prime
"Měla cameo, ale nepoužili jsme ho."

Režisér nevysvětlil, proč nebyla její scéna zakomponována do filmu, ale docela mě mrzí, že jsme ji neviděli. Třeba se ale dočkáme v budoucích marvelovských projektech. Například v dalších Guardians of the Galaxy.

Ti vzniknou určitě, ale co takhle čtyřka, už je v plánu? I na to odpověděl James Gunn:

"Myslím, že je velmi nepravděpodobné, že se vrátím kvůli dalšímu filmu Guardians. Ale to neznamená - stále pracuji na jiných projektech od Marvelu. Hlavně z pohledu toho, že je připravujeme a také, kam se postavy ze Strážců vydávají a také další kosmické postavy, které jsme zatím nepotkali - co se s nimi stane a řešíme i další nápady."

Z Gunna se po dvou dílech Strážců stal "zlatý chlapec Marvelu", který údajně pomáhá určovat směr marvelovského filmového universa. Možná se tedy nebude podílet na čtvrtých Strážcích jako režisér/scenárista, ale bude dohlížet na jiné filmy od Marvelu (zřejmě jako producent).

Třetí díl Guardians of the Galaxy by se měl objevit někdy v roce 2020.


Zdroj: Facebook
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat