Vrátí se Hayley Atwell jako Peggy Carter do marvelovského universa?

Bylo by to fajn.

Peggy Carter v podání skvělé Hayley Atwell patří k nejvýraznějším ženským postavám z komiksových filmů a seriálů od Marvelu. Ale zatím to vypadalo, že se jí zřejmě v blízké budoucnosti nedočkáme. 

V Captain America: Občanská válka (2016) zemřela a její zábavný seriál Agent Carter se dočkal jen dvou řad a pak byl zrušen. 

Ovšem, teď se objevila fotka, která vzbudila u fanoušků naděje. Hayley je na ní společně se spoluprezidentem Marvel Studios Louise D'Espositem.

Samozřejmě to nemusí nic znamenat, mohlo jít o přátelskou návštěvu, ale také je tu šance, že se herečka zastavila u Marvelu kvůli další spolupráci. 

Marvel sice s ženskou sólovkou otálí (první se dočkáme v roce 2019, kdy bude mít premiéru Captain Marvel) a těžko předpokládat, že Peggy dostane vlastní film, ale například cameo v podobě flashbacku v Avengers: Infinity War nebo ve čtvrtých Avengers by nemuselo být od věci. Ostatně, proslýchá se, že v záběrech z Avengers, které byla promítnuty na akci D23, byly použity i scény s Peggy Carter (ale zřejmě šlo o momenty z předchozích projektů). Klidně by tak mohla Peggy sehrát ve filmech větší roli.

Případně by se mohla Peggy objevit ve zmíněném projektu Captain Marvel, který bude zasazen do 90. let, kdy je ještě naživu (i když už je v pokročilém věku). V Captain Marvel se ukáže i Nick Fury (Samuel L. Jackson), zřejmě tak bude mít výraznou roli S.H.I.E.L.D. a s tím je Peggy úzce spjata.

Také se spekuluje o tom, že by mohl vzniknout televizní film, který by uzavřel dějové linky seriálu Agent Carter,. Jednoduše možností jak oživit Peggy je spousta.

Těžko říct, jaké jsou s Peggy plány, ale byla by škoda nepřivést ji znovu na plátna nebo na obrazovky, že ano?

Avengers: Infinity War mají premiéru 3. května 2018, čtvrtí Avengers 2. května 2019, Captain Marvel 7. března 2019.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat