V novém filmu Terminátor se dozvíme, proč T-800 vypadá jako Arnold Schwarzenegger

Prozradil to James Cameron.

Poté, co si kritici smlsli na Terminator Genisys (2015), to vypadalo, že další filmy Terminátor jen tak neuvidíme. Pak ale nastoupil otec značky Terminátor James Cameron, který se rozhodl, že by se rád podílel na nových  dílech.

A teď se o nich rozpovídal:

"Musíte se ptát sami sebe, ´Proč vytvořili tyhle postavy tak, aby vypadaly a zněly jako Arnold? Musí tu být důvod. Ano, problesklo mi hlavou, že tu musí být prototyp. Musí tu být chlap od kterého pochází DNA - z něhož poté vypěstovali organickou vnější vrstvu a následně Terminátora... dá se předpokládat, že tu byla v určitou chvíli skutečná osoba. Otázka zní, měla tahle osoba nějaký význam pro Skynet nebo proč ji vybral? Nebo je tu snad police plná Terminátorů a stalo se to, že Arnoldův model byl nejblíže ke dveřím a poslali ho do centra pro přemisťování v čase a ostatní modely vypadaly jinak? Neustále se ptám na tuhle otázku, ale nikdy nebyla vyřešena... takže nás dál sledujte! Velmi vážně mluvíme o tom, že natočíme nové filmy Terminátor nebo možná trilogii..."

Jen pro zajímavost, v Terminátor 3: Vzpoura strojů (2003) se objevila scéna, která naznačila, proč byl vybrán vzhled Arnolda, ale daný moment nakonec ve finální verze k vidění nebyl.

Natáčení dalšího Terminátora by mělo začít v březnu příštího roku, režii zajistí Tim Miller, zatímco Cameron bude zřejmě produkovat.


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat