Strážci Galaxie Vol. 3 ovlivní to, jak budou marvelovské filmy vypadat dalších 20 let, prohlásil režisér

A která je jeho oblíbená scéna ze druhých Guardians of the Galaxy Vol. 2?



Režisér a scenárista Strážců Galaxie James Gunn je jedním z těch, kteří budou pomáhat určovat další směr marvelovského filmového universa. Jak se zdá, Gunnovy filmy budou mít vliv, který přetrvá desetiletí. Alespoň to tak vypadá z toho, co uvedl na Facebooku během diskuse s fanoušky:

"Jedna z věcí, kterou dělám během tvorby Guardians of the Galaxy Vol. 3, bude to, že se bude odehrávat po dalších dvou filmech Avengers a pomohou nasměrovat marvelovské filmy na dalších 10, 20 let. Hodlám opravdu prozkoumat kosmické universum. Představíme nové postavy. Bude to poslední filmy s touto verzí Strážců Galaxie."

O změně týmu už se mluví delší dobu a teď je to oficiální, po třetích Guardians se změní. A nebude snadné najít další tak zábavnou skupinku hrdinů. I když pravda, je z čeho vybírat.

Gunn na Facebooku také prozradil, která scéna ze Strážců Galaxie Vol. 2 je jeho oblíbený:

"Bylo jich tam několik, ale řeknu, že to byla finální scéna ve vesmíru, aniž bych prozradil příliš spoilerů, mezi Michaelem Rookerem a Chrisem Prattem. Yondu a Peter Quill. Jejich finální společná scéna byla pravděpodobně mou oblíbenou scénou z filmu. Viděl jsem dva herce, kteří hráli naplno, dosáhli nových výšin ve filmu, u kterého měli pocit, že nikdy nic takového dělali předtím. To bylo skvělé sledovat."

A jaká je váš oblíbený moment ze Strážců Galaxie?


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat