Překvapení, recenzenti jsou z hororu Annabelle 2: Zrození zla nadšení. Mohlo by jít o jeden z nejlepších hororů posledních let

Něco pro fandy filmového strašení.

Spin-off k povedeným hororům V zajetí démonům nazvaný Annabelle (2014) nebyl žádný zázrak. Průměrná hororová podívaná, která ničím nevynikala. Ale jelikož vydělala, tak se začalo pracovat na pokračování (respektive prequelu)

Ten nese název Annabelle 2: Zrození zla a dohlédl na něj David F. Sandberg, který zaujal hororem Zhasni a zemřeš (2016). A očividně žánru rozumí, protože pokud jde o novináře, tak ti jsou z Annabelle 2 nadšení:

"Překvapení! Annabelle 2: Zrození zla je povedená," Norm Gidney z Film Threat (hodnocení: 100%)

"Stylová a děsivá jízda strašidelným domem, která nenechá vydechnout," Chris Stuckmann z ChrisStuckmann.com

"Není to tak chytré jako nejlepší horory roku - Raw, Get Out a It Comes At Night, ale pokud jde o čistokrevné strašení, Annabelle: Creation nemá konkurenci," Rosie Fletcher z Digital Spy (hodnocení: 60 %)

"Annabelle 2: Zrození zla bude kandidátem na letošní nejvíce inovativní a nejděsivější film," Scott Menzel z We Live Entertainment (hodnocení: 80 %)

"Rozhodně jde o důstojný přírůstek, možná jeden z nejlepších, do hororového universa V zajetí démonů... Na Annabelle 2: V zajetí by se mělo dívat v noci, ve tmě," Staci Layne Wilson z Dread Central (hodnocení: 80 %).

"Annabelle 2: Zrození zla je výjimečným příkladem hororového pokračování, které je lepší než originál, objevují se v něm zajímavé postavy a má mnohem méně problematický závěr," Jim Vejvoda z IGN Movies (hodnocení: 70 %)

Hororoví fandové by tak neměli otálet s rezervováním lístku. Česká premiéra se odehraje 10. srpna.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat