Nejlepší Batman podle jeho legendárního představitele Kevina Conroye? Určitě Ben Affleck

Zajímavá volba.

Do kostýmu Netopýřího muže už se navlékla spousta herců. A jedním z nich byl i Kevin Conroy. Ten tedy jeho kostým nenosil, ale namluvil ho v mnoha různých projektech.

A to tak dobře, že je spoustou fandů považován za nejlepšího "představitele" Batman. Ovšem, i Kevin má svého favorita, pokud jde o herce ztvárňujícího zamračeného bojovníka proti zločinu:

"Rád bych dodal, že mám rád Michaela Keatona, mám rád Christiana Balea... mám rád všechny z nich! Jedna věc, kterou Ben Affleck dělá lépe než ostatní je to, že zvládá rovnováhu mezi Batmanem a Brucem Wayneem. Jsou tu dvě osobnosti a každý herec opravdu dobře zvládl jednu nebo druhou, někteří lidé jsou lepší jako Bruce Wayne, jiní jako Batman. Ben Affleck je myslím v tomto unikátní, byl dobrý v obou případech a odvedl opravdu skvělou práci. Prostě si myslím, že Ben Affleck zvládl vybalancovat obě osobnosti lépe než ostatní."

Přiznám se, že mým favoritem je Michael Keaton, ale stejně jako mnohé jiné, i mě Ben jako Bruce/Batman příjemně překvapil.

Který představitel Batmana je váš favorit?

Zdroj: HeyUGuys
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat