Natáčení Ant-Man and the Wasp začalo. Byla zveřejněna i zápletka

O čem film bude?

Ant-Man (2015) byl jedním ze skromnějších filmů od Marvelu (rozuměje, nevybuchovaly v něm planety a podobně), ale rozhodně šlo o zábavnou podívanou. A plno lidí (já mezi nimi) doufá, že podobně na tom bude pokračování nazvané Ant-Man and the Wasp.

Film se aktuálně začal natáčet a navíc byla uveřejněna oficiální zápletka:

"Marvel Cinematic Universe přichází s novou kapitolou, ve které se objeví hrdinové s úžasnou schopností se zmenšovat: ´Ant-Man and The Wasp.´ Po událostech v Captain America: Občanská válka se Scott Lang (Paul Rudd) potýká s dopady svých rozhodnutí v roli superhrdiny i otce. Ve chvíli, kdy se mu nedaří vybalancovat svůj osobní život s povinnostmi Ant-Mana, osloví ho Hope van Dyne (Evangeline Lilly) a doktor Hank Pym (Michael Douglas) s novou urgentní misí. Scott si musí opět vzít svůj oblek a naučit se bojovat po boku Wasp jako člen týmu a musí pracovat společně, aby odkryli tajemství z jejich minulosti."

Jde tedy o klasický obecný popis, ale přece jen je v něm pár zajímavostí. Třeba to, že zřejmě bude film navazovat přímo na třetího Kapitána Ameriku.

Ant-Man and the Wasp bude mít premiéru 6. července 2018.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat