Konec Game of Thrones bude velmi uspokojivý, slibuje představitel Jaimeho Lannistera

Tak to je dobře vědět.

Když bylo oznámeno, že se kultovní Hra o trůny dočká osmi řad (s tím, že sedmá a osmá budou mít dohromady jen 13 dílů), tak byla spousta lidí zklamaných. Ale mezi nimi není jeden z herců ze seriálu. Konkrétně Nikolaj Coster-Waldau (Jaime Lannister):

"Myslím, že je z jedné stránky dobré, že končíme. Příběh se blíží ke konci, který je velmi uspokojivý. Jsem si jistý, že by HBO rádo udělalo dalších několik řad, ale opravdu respektuji to, že scenáristé Dan a David (Dan Weiss a David Benioff, tvůrci seriálu, pozn. redakce) řekli, ´Ne, tak to je. Takhle dlouho to bude pokračovat.´ Budou mi chybět ti lidé a bude mi chybět tohle každoroční dobrodružství v Belfastu, ale současně bude pěkné jít dál a zkusit něco jiného."

Jeho prohlášení je docela překvapivé s ohledem na to, že Nikolaj je jedním z herců, kteří si za každou epizodu připisují částky v milionech dolarů, ale asi je pravda, že osm let je dost dlouhá doba a někteří holt mají chuť zkusit něco nového.

A pokud jde o Západozemí, tak HBO chystá dalších až pět seriálů, které by se v něm mohly odehrávat. Zatím ale není jasné, kolik z nich a kdy dorazí na obrazovku.

Zdroj: Collider
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat