Komiksové střípky: Henry Cavill s prvním komiksem Supermana, fotka Punishera a předstvitelka Wasp a její břišáky

Teď těch střípků bude víc.

Vůbec první superhrdina na světě, díky kterému termín "superhrdina" vlastně vznikl, tedy Superman, se během natáčení Batman vs Superman (2016) dostal do kontaktu s prvním komiksem, kde se Supermanova postava objevila. Fotka se virálně objevila až nyní, rozhodně se ale jedná o mimořádnou událost. Skoro tak velkou, jako je biceps Henryho Cavilla, současného představitele Supermana.

Příspěvek sdílený Welcome To The DCEU Fan Page! (@dc_extended_universe),

Norman Osborn na slovíčko?

V novém pavoučím spin-offu Silver and Black by se podle nejnovějších informací měl mihnout Norman Osborn, nejznámější asi jako Green Goblin. Ale podle všeho pouze v roli "hlasu", tudíž ho jako takového neuvidíme. Jsou to prý zadní vrátka pro to, aby se studio nemuselo zabývat jeho obsazováním tak brzy, ale mohlo si to nechat až na příští film se Spider-Manem.

Punisher na vaše pozadí


Vcelku čerstvě venku je seriál The Defenders (2017), tedy netflixovská týmovka čítající Iron Fista, Daredevila, Jessicu Jones a Lukea Cage, ale již brzy se také dočkáme fanoušky vymodlené první řady Punishera. Frank Castle si svoji premiéru odbyl v druhé řadě Daredevila a byl to právě on, kdo dle (nejen) mého absolutně ukradl celou show pro sebe. Všichni jsou tak zvědaví, jak tahle sólovka dopadne! Netflix nás proto vábí další promo fotkou.

The Wasp ukazuje formu na Ant-Manovo pokračování!

Evangeline Lilly, představitelka Wasp v MCU (Marvel Cinematic Universe), nahrála na svůj Twitter účet fotku, na které byste se jí asi do cesty zrovna třikrát stavět nechtěli, aneb jde vidět, že Ant-Manova parťačka bude do Ant-Man and The Wasp (2018) ve formě!



Sdílej na Google+

Autor: DEADMANincCZ

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat