Klauni mají vztek na horor IT, přicházejí kvůli němu o práci

Film TO jim k popularitě zrovna nepomohl.

Podle novinářů je projekt IT inspirovaný knihou Stephena Kinga filmem, u kterého opravdu mrazí. To je rozhodně dobrá zpráva pro fandy hororů, ale ne tak dobrá zpráva pro skutečné klauny.

Už tahle to mají složité, je plno lidí, kteří se jich bojí a brzy jich určitě hromada přibude. Je v podstatě jasné, že po premiéře filmu TO popularita klaunů výrazně klesne. Ostatně, děje se to už teď.

SOUVISEJÍCÍ: NOVINÁŘI JSOU Z HORORU IT NADŠENÍ

Pam Moody, prezidentka Světové asociace klanů se nechala slyšet:

"Některým lidem byla zrušena školní představení nebo představení v knihovnách. Je to velmi nepříjemné. Snažíme se veřejnosti doručit pozitivní a důležitá poselství, ale ona je nedostává."

Povolání klauna aktuálně není jednoduché, nedávno se šířily informace, že po městech pobíhají děsiví klauni, teď tu máme horor, který je prý jedním z nejlepších za poslední roky a to také díky ústřednímu záporákovi v podobě vraždícího klauna Pennywisea (Bill Skarsgård). Je tak jasné, že se lidé v následujících pár měsících nepřetrhnout, pokud jde o rezervování klaunů na různé oslavy.

Tak snad to dámy a pánové s červeným nosem nějak zvládnou. A my se můžeme těšit na 7. září, kdy má první díl IT premiéru.

Zdroj: THR


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat