Jak to bude s Shazamem a jeho dvojrolí?

Jak to vidí režisér s omlazováním hlavní postavy?

Ti z vás, kdo neznají Shazama (který dříve vystupoval hlavně pod aliasem Captain Marvel, nicméně kvůli právům na stejnojmennou postavu si tento název vzali zpátky kluci od Marvelu), o něm potřebujete vědět ve stručnosti jen pár bodů. Shazam je ve skutečnosti malý kluk jménem Billy Batson, který po zakřičení "Shazam!" dostane zásah bleskem, který z něj udělá dospělého superhrdinu, který se vyrovná i těm nejsilnějším charakterům ze světa DC Comics.

A právě to, že tuto postavu budou či nebudou hrát dva herci (dítě a dospělý), se řešilo s režisérem Davidem F. Sandbergem. Collider sice zpovídal Sandberga hlavně ohledně jeho posledního filmu, hororového sequelu Annabelle 2 (2017), nicméně řeč přišla i na Shazama a to, jak bude režisér řešit právě to, že postavu by měli hrát dva různí herci a jestli neplánuje vzít pouze herce pro "dospělou verzi" a nechat ho do jeho mladšího já jen digitálně omladit.

"Nemyslím, že je to dobrý nápad. Nejlepší je prostě mít na to dva herce - dítě a dospělého. Viděl jsem například, co udělali ve Strážcích Galaxie 2 s Kurtem Russellem a líbilo se mi to, ale je rozdíl omladit dospělého na mladistvého anebo na dítě. Tam už by to asi nebyla taková sranda.

Zatím je datum premiéry stále stanoveno na 5. dubna 2019, což by se dalo ještě stihnout.

Koho byste si v rolích malého Billyho i Shazama dokázali představit?


Sdílej na Google+

Autor: DEADMANincCZ

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat