Hra o trůny: Je šílená teorie o tom, že by Bran Stark mohl být Noční král opravdu tak šílená?

Co na to jeho představitel?

V případě seriálu Game of Thrones vzniká asi milion teorií každý den. Některé docela rozumné, některé méně rozumné a jiné rovnou šílené. Tak se jeví i ta, která tvrdí, že by Bran Stark/Tříoká vrána mohl být děsivým vůdcem armády mrtvých Noční král.

Co na to říká představitel Brana Isaac Hempstead Wright?

"Nevím. Myslím, že je to trochu přitažené za vlasy. Ale pokud jde o tu věc s Hodorem, jestliže bych to nejdříve četl jako teorii, řekl bych, ´Ne, to je šílené.´ Takže kdoví? Nicméně musím říct, že lidé nyní srovnávají můj obličej s Nočním králem a říkají, ´Ano! To je on! Je konec, není o tom pochyb!´ A já na to, ´Přece tolik nepřipomínám Nočního krále, že ne?"

Rozhodně by to byl zajímavý, ale (jak řekl Isaac) za vlasy hodně přitažený zvrat. Samotná spekulace vznikla někdy v době šesté řady a to v reakci na epizodu, ve které jsme zjistili pravdu o Hodorovi (Kristian Nairn).

V daném dílu chytil Noční král Brana za ruku a někteří věří, že se dostal do jeho mysli a z Brana by se mohl stát Noční král. A jak bylo zmíněno, určité rysy v Isaacově obličeji trochu připomínají Nočního krále.

Tak trochu to ale vypadá, že se spíše vaří z vody a teorie nemá zrovna stabilní základy, co říkáte?

Pokud je Bran Noční král, tak se to dozvíme až v závěrečné osmé řady. Problém je, že není jasné, kdy bude mít premiéru.

Zdroj: THR
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat