Hra o trůny: Čtvrtá epizoda unikla na internet. Je nejkratší v historii seriálu. A hackeři hrozí, že v neděli vypustí další materiály

Něco ze světa Game of Thrones.

Pokud jste fandy Hry o trůny (a on někdo není?), tak už určitě víte, že na internet unikla čtvrtá epizoda The Spoils of War. A to i přes fakt, že HBO se v poslední době snaží všemi možnými způsoby předejít tomu, aby k podobným událostem docházelo.

Podle všeho daný díl pochází od jednoho z televizních partnerů HBO Star India, který dostal epizodu s předstihem.

Star India k tomu dodala, že ihned spustí vyšetřování, aby zjistila, jak k tomu došlo, ale to už nezabrání faktu, že epizodu s předstihem zhlédla hromada lidí.

Ti asi byli překvapení tím, jak krátký byl nový díl. Trvá jen 50 minut, což je na poměry Game of Thrones docela málo, vlastně jde o nejkratší epizodu v historii seriálu.

Nicméně, pátý díl bude o devět minut delší a finální sedmá epizoda potrvá dokonce 89 minut, což znamená, že pro změnu půjde o nejdelší díl.

SOUVISEJÍCÍ: HACKEŘI NAPADLI STANICI HBO

Mimochodem, únik čtvrté epizody není první událostí z poslední doby, ze které není HBO asi nadšeno. Je to jen pár dnů, co hackeři napadli tuhle oblíbenou kabelovou stanici a ukradli zhruba 1,5 TB materiálů. Ovšem, únik čtvrté dílu s tímto zřejmě nemá spojitost.

Hackeři mimochodem hrozí tím, že v neděli uvolní další materiály (zatím vypustili 300 MB). O co konkrétně by mělo jít, to se neví.

Tak povídejte, u jste pátrali po čtvrtém dílu?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat