Film Karate Kid bude mít seriálové pokračování s původními herci. A bude to komedie

Tak to zní zajímavě.

Původní film Karate Kid (1984) zná většina z nás. Příběh o utlačovaném vyžleti jménem Daniel LaRusso v podání Ralpha Macchia, je prostě legendární a není tak divu, že se dočkal nejen pokračování, ale také vcelku povedeného remaku (i když to byl spíše Kung Fu Kid, než Karate Kid) z roku 2010.

A teď bylo oznámeno, že vznikne i seriálové pokračování nazvané Cobra Kai. K vidění bude na službě pro předplatitele YouTube známé jako Red.

Objednáno bylo rovnou 10 dílů a pozornost se zaměří opět na Daniela LaRusso a jeho úhlavního protivníka Johnnyho Lawrence v podání Williama Zabky.

Seriál bude zasazen do doby třicet let po událostech ve filmové verzi, kdy Johnny znovu otevře neblaze proslulé dodjo Cobra Kai, zatímco Daniel stále ještě úplně nezvládá ukočírovat svůj život bez pana Miyagiho (jeho představitel Pat Morita v roce 2005 zemřel).

Ovšem, přestože nebudou chybět dramatické momenty, seriál bude mít silný komediální nádech. Ostatně, o scénář se postarají Josh Herald (To byl zítra flám) a Hayden Schlossberg a Jon Hurwitz (série Zahulíme, uvidíme), což jsou experti na tenhle žánr.

Trojice se nechala slyšet:

"Jako všichni, kdo vyrůstali v osmdesátých letech, jsme my tři obrovští fanoušci The Karate Kid. Cobra Kail bude pravověrným pokračováním originálních filmů, které bude obsahovat spoustu komediálních prvků, srdce a vzrušující bojové scény. Nemůžeme se dočkat, až vzkřísíme rivalitu mezi LaRussem a Lawrencem a jsme vděční našim partnerům z YouTube Red, Sony Pictures Television a Overbook, kteří sdílejí naše nadšení pro to, aby se z našeho snového projektu stala realita."

Zatím ale není jasné, kdy bude seriál k dispozici.

Zdroj: THR
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat