Vrátí se Spidervepř? Dočkáme se někdy druhého filmu Simpsonovi?

Co na to režisér?

První celovečerní film Simpsonovi se povedl. A co víc, vydělal. Při rozpočtu 75 milionů utržil bezmála 528 milionů dolarů.

Dalo se tak čekat, že FOX bude vysílat do kin minimálně jeden film každý rok. Ale to se nestalo. Premiéru měla celovečerní verze Simpsonových už v roce 2007 a od té doby si musíme vystačit jen se seriálem.

Je tu možnost, že se v blízké budoucnosti dočkáme druhého filmu? Jeden z tvůrců seriálu a režisér prvního filmu David Silverman k tomu dodal:

"Rád bych, aby byl další. Ale stále je to ještě daleko. Sem tam o tom mluvíme. Přemýšlíme nad tím, ale zatím se nic nestalo... Je to stále strašidelné, protože nás to opravdu vyčerpalo natáčet film a seriál ve stejnou dobu."

Šance tedy je, ale nevypadá to, že to bude zrovna brzy. Tvůrci to rozhodně nechtějí uspěchat:

"Určitě si dávám pozor na některé věci. A nechtěl bych, aby to bylo riskantní, pokud jde o rozpočet a nechci, aby to bylo čistě kvůli zisku. Chtěl bych, aby to byl opravdu skvělý film. Netoužím po druhém, pokud nebude skvělý."

Je fajn vidět, že někomu nejde jen o peníze. Na druhou stranu, filmaři otálejí už deset let a za tu dobu se určitě dalo přijít se zajímavou zápletkou.

Stáli byste o další celovečerní film?

Zdroj: EW
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat