V Avengers: Infinity War se budou řešit větší problémy, než v Captain America: Občanská válka, slibuje režisér

Bude to zřejmě temnější podívaná, než předchozí díly.

Avengers: Infinity War budou velkolepým, ale také zřejmě docela temným filmem. A navíc půjde o projekt, který bude ještě dramatičtější, než povedený Captain America: Občanská válka (2016). Je to zřejmé z vyjádření jedné poloviny režisérského dua Russoových Anthonyho (dohlédli na zatím poslední dva díly Captain America a pracují na následujících dvou filmech Avengers):

"Zjistíte, že INFINITY WAR a stále ještě nepojmenovaný film se budou potýkat s většími problémy. Není to jen o politice. Tyhle příběhy byly speciálně o Kapitánu Amerikovi a on je chlapíkem, který má na štítu vlajku. Nemůžeme si pomoci a musíme se společně s ním zaměřit i na současné americké problémy. INFINITY WAR se potýká s mnohem hlubšími, více univerzálními a vážnými tématy jako je předurčení a osud a esence toho, co znamená být hrdinou".

Ono se také dalo čekat, že ve filmech, ve kterých řádí záporák, který dokáže zničit celé planety, bude hodně hutná a dramatická atmosféra. Navíc se proslýchá, že se v dalších Avengers rozloučíme s některými ústředními hrdiny. A to rozloučení zřejmě neznamená zasloužený důchod. Není tak šokem, že Avengers budou ještě vážnější než Občanská válka.

Avengers: Infinity War budou mít premiéru 3. května příštího roku, čtyřka pak 2. května 2019.

Zdroj: Variety
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat