Strávíme s Avengers: Infinity War hodně času na Zemi nebo spíše ve vesmíru? A kde se budou natáčet Avengers 4?

Zajímavosti z marvelovského universa.

V Avengers: Infinity War se hromada postav z marvelovského universa utká s Thanosem (Josh Brolin) a jeho brutálními poskoky. A je jasné, že se to nebude dít jen na Zemi, ale vyrazíme i na jiné planety. Je tu tak otázka, kolik času vlastně na naší malé modré planetce strávíme.

Odpověděl jeden z režisérů Joe Russo:

"Slušné množství času. Je tu spousta dějových linií... Spousta odlišných postav, takže musíme odvyprávět mnoho příběhů. Je to dobrá kombinace mezi vesmírem a Zemí."

Já jsem jedině pro, abychom se vydali i na jiné planety. Přece jen, Thanos je padouch, kterého se obávají mnohé světy, takže proč je neukázat? Kromě toho, ve filmu uvidíme třeba Strážce Galaxie, z nich většina z nich nepochází ze Země, takže se dalo čekat, že naše domovina nebude jediným místem, kde se odehrají důležité události.

SOUVISEJÍCÍ: SKVĚLÝ FANOUŠKOVSKÝ PLAKÁT K AVENGERS: INFINITY WAR

A dá se předpokládat, že i čtvrtý díl Avengers nás vezme na výlet do vesmíru. Natáčení filmu začne v řádu dnů a očividně bude štáb hodně cestovat, protože podle všeho bude 17. a 18. srpna v Tokiu.

Pro natáčení hledají filmaři herce, kteří ztvární gangstery a zákazníky kavárny. Měli by být připraveni na natáčení v noci a ochotni nechat se namaskovat.

To by mohlo naznačovat, že ztvární mimozemšťany, ale někteří spekulují o tom, že uvidíme členy Yakuzy a pár optimistů dokonce věří tomu, že to naznačuje účast Daredevila (Charlie Cox).

S tím bych tedy moc nepočítal, i když by to bylo fajn, pokud by se Defenders stavili alespoň kvůli cameu.

Avengers: Infinity War mají premiéru 3. května 2018, zatím nepojmenovaný čtvrtý díl 2. května 2019 a seriál The Defenders bude k vidění 18. srpna tohoto roku.

Zdroj: CB
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat