Podívejte se na skvělý nový kostým Spider-Mana. A také na ukázku z filmu, ve kterém společně hrají představitelé Spider-Mana a Punishera

Tentokrát o Pavoučím muži. POZOR, MÍRNÉ SPOILERY!!!

Ve Spider-Man: Homecoming Tony Stark (Robert Downey Jr.) nabídl Peteru Parkerovi/Spider-Manovi (Tom Holland) členství v Avengers a také nový hypermoderní oblek. Nedočkali jsme se ale příliš detailního pohledu na tenhle vypiplaný kousek, který by mohl (ale také nemusel) nosit Spider-Man v Avengers: Infinity War.

Teď se na internetu objevit detailnější pohled na daný kostým. Podle všeho jde o snímek pocházející ze společnosti, která měla na starosti speciální efekty ve Spider-Man: Homecoming, ale oficiálně to zatím potvrzeno nebylo.

Je to rozhodně stylový kousek, že ano? Mimochodem, Tom Holland pracuje i na jiných filmech, než jen komiksovkách se Spider-Manem. Například na projektu Pilgrimage ze středověku, ve kterém se objeví po boku Jona Bernthala, který je komiksovým fandům také velmi dobře známý. Ztvárnil Shanea v The Walking Dead a hraje Franka Castlea/Punishera v seriálech od Marvelu/Netflixu.

Pilgrimage bude uvolněn do digitální distribuce 11. srpna (premiéru už ale měl na filmovém festivalu Tribeca Film Festival a to 23. dubna), tedy o šest dní dříve, než se Punisher objeví v komiksovém seriálu The Defenders. Spider-Mana uvidíme v Avengers: Infinity War 3. května 2018.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat