Neuvěříte, kterou velmi oblíbenou postavu zavraždil Captain America v komiksu

No tohle. POZOR, SPOILERY!!!

Marvel se v komiksovém světě rozhodně nebojí odvážných kroků. Přece jen, udělat ze Stevea Rogers/Kapitán Amerika šéfa Hydry, to chce "koule".

A očividně se tvůrci od Marvelu nebojí nechávat umírat i oblíbené hrdiny a záporáky. Nedávno to schytal Phil Coulson (více podrobností), kterého zabil Deadpool právě na rozkaz Kapitána Ameriky. A teď sám Kapitán odpravil velmi populární postavu

Kterou? Není to nikdo jiný, než Black Widow. Konkrétně k tomu došlo v kontroverzní sérii Secret Empire (sedmé číslo), ve kterém se Black Widow a její rekruti, plus Miles Morales/Spider-Man vydali na misi, jejímž cílem bylo odpravit Kapitána Ameriku.

Black Widow ovšem zavřela Spider-Mana do cely, aby se nemusel uchýlit k vraždě. Pavoučí muž ale dlouho uvězněný nevydržel a uprchl.

Situace vyústila v to, že Spider-Man stanul tváří v tvář Kapitánovi. Ten se rozmáchl svým štítem (verze s ostrou špicí) plnou silou. Black Widow odstrčila Spider-Mana do bezpečí, ale sama schytala ránu do krku. Za moment se sesunula k zemi. Bez známek života.

Samozřejmě, je to komiks, takže smrt nemusí být definitivní (a asi v tomto případě není, přece jen, Black Widow je příliš populární na to, aby zůstala mrtvá navždy), ale i tak jde o hodně zlomový okamžik.

Ne každý den se vidí to, že kdysi jeden z nejčestnějších hrdinů zavraždil svou velkou spojenkyni a kolegyni z Avengers.
Zdroj: Marvel



Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat