Michelle Rodriguez pohrozila, že opustí sérii Rychle a zběsile. Co na to režisér Rychle a zběsile 8?

Jak na to reaguje?

Nedávno se představitelka Letty Ortiz ze série Fast & Furious Michelle Rodriguez nechala slyšet, že pokud nebude další film věnovat více pozornost ženským postavám, mohla by sérii opustit. To samozřejmě zaskočilo fandy. A co na to říká režisér Rychle a zběsile 8 F. Gary Gray?

SOUVISEJÍCÍ: MICHELLE RODRIGUEZ MOŽNÁ OPUSTÍ SÉRII RYCHLE A ZBĚSILE

"Mám Michelle moc rád. Jde o něco, o čem si umím představit, s jakou silou se k tomu vyjadřuje. Doufám, že jí to vyjde. Můžu mluvit jako režisér jen jednoho filmu. Režíroval jsem pouze jeden. Myslím, že konkrétně s Rychle a zběsile 8 jsme odvedli dobrou práci v tom, jak jsme zacházeli s ženskými postavami. Speciálně Charlize Theron, u které věřím, že převedla jeden z nejlepších výkonů, pokud jde o záporáky ze série. Měl jsem šanci pracovat s Helen Mirren, která byla skvělá, měla skvělé cameo a Charlize, Michelle, Nathalie Emmanuel. Nemůžete mluvit za každou jednotlivou postavu, ale myslím, že všichni, kdo byli zapojeni, předvedli výtečné výkony."

Uvidíme, jestli bude Michelle stále naštvaná, až začne natáčení devátého dílu. Série Rychle a zběsile je jedním z nejvýraznějších projektů její dosavadní kariéry a mnohamilionové blockbustery se opouští těžko. Na druhou stranu, pokud není spokojená, určitě by byla schopná dát Rychle a zběsile sbohem.

Fast & Furious by tak přišlo o jednu z postav, která v něm je od začátku.

Devátý díl by se měl v kinech objevit 18. dubna 2019.

Chyběla by vám Michelle?

Zdroj: EW
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat