Komiksové střípky: Videa z natáčení druhé řady Lukea Cage. A herečku mrzí, že byla vystřižena její scéna z nového Spider-Mana

Komiksové zajímavosti.

První řada seriálu z produkce Netflixu/Marvelu Luke Cage měla úspěch, takže se pracuje na druhé. Ta bude mít premiéru někdy příští rok a čekání si můžete zkrátit zhlédnutím dvou videí z placu.




Marisa Tomei jako tetička May
A teď se trochu pobavíme o novém Spider-Manovi. Ten se povedl, líbí se lidem i recenzentům. Ale představitelka tetičky May Marisa Tomei je z výsledné verze malinko zklamaná, protože byla vystřižena jedna její scéna:

"Něco se dělo v sousedství a byla tam malá dívka, která měla potíže a já ji zachránila a Peter mě viděl, jak ji zachraňuji, takže jste byli svědky toho, že část jeho etických zásad má od ní. Poté jsem přišla domů a neřekla mu, co se stalo a samozřejmě, on mi také neříkal spoustu věcí. On se zeptal, ´Jak ses měla?´ A já na to, ´Bezva,´ale popravdě jsem se uvnitř třásla, kvůli krizi, která se odehrávala v celém městě. Takže já jsem trochu lhala jemu a on lhal mně a my jsme spolu žili v jednom domě a bylo to velmi zajímavé. Byla jsem dost zklamaná, že to nakonec ve filmu nebylo."

Někdy prostě skončí na podlaze střižny i zajímavé momenty. Na to už jsme si tak nějak zvykli.

Jak se vám líbil Spider-Man: Homecoming?

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat