Jděte do prd*le, vzkázal tvůrce Živých mrtvých producentům seriálu poté, co byl vyhozen

Pěkně se rozčílil.

Duchovním otcem seriálu The Walking Dead je režisér Frank Darabont. A v případě první řady pracoval na seriálu také jako showrunner (dohlíží na každodenní natáčení), jenže po první sérii byl odejit (rozumějte, vyhozen).

Následovala žaloba z jeho strany a atmosféra mezi Frankem a ostatními lidmi stojícími za Živými mrtvými nebyla úplně nejlepší. Není divu, aktuálně se objevily emaily, které Darabont poslal producentce Gale Ann Hurd a dalším tvůrcům a nejsou zrovna jemné:

"Jděte všichni do prdele za bolesti na hrudi, které mi způsobila šokující zasraná neschopnost, ignorace důležitého a více než arogantní nedostatek zájmu o to, zda se to, co bylo napsáno, projevuje na každodenním natáčení. Zasloužím si víc, než infarkt kvůli lidem, kteří jsou tak blbí, že nezvládnou přečíst scénář a porozumět textu. Někdo se mnou nesouhlasí? Tak se přidejte k obsluze C-Camu a najděte si jinou práci, které nezahrnuje svévolné zmršení mého seriálu scénu za scénou."

Tak to není zrovna milý email a ani další nebyl úplně taktní:

"Prosím vás, přestaňte se odvolávat na ´dílnu scenáristů´. Není žádná dílna scenáristů, což víte stejně dobře jako já. Já jsem dílna scenáristů. Kurevsky líní kreténi, kteří měli být mými showrunnery hodili tuhle zodpovědnost na mě poté, co promarnili pět měsíců mého času."

Oficiálním důvodem pro propuštění Franka bylo to, že se se stanicí AMC neshodl na výši rozpočtu. Ale jak je vidět, Darabont si myslí, že příčin pro neshody je mnohem víc. A to, že po propuštění poslal tak drsné emaily, situaci zrovna neuklidnilo.

Faktem je, že se seriál stal postupem času velmi úspěšným, ale pokud jde o kvalitu, tak někteří diváci tvrdí, že po odchodu Franka šla docela dolů. Co myslíte vy?


Zdroj: THR

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat