Deadpool skvěle pogratuloval Wonder Woman k tomu, že je finančně úspěšnější

A možná se z ní stane nejvýdělečnější film o "zrození" superhrdiny.

Wonder Woman začala se skvělými, ale ne astronomickými sto miliony dolarů z amerických/kanadských kin, ale v následujících týdnech nabrala na síle a aktuálně není nepředstavitelné, že by se mohla stát nejúspěšnějším filmem o "zrodu" superhrdiny.

Potřebuje k tomu překonat tržby Spider-Mana (2002), který se pyšní 821,7 miliony dolarů, Wonder Woman má na kontě zatím necelých 746 milionů dolarů, takže je možné, že Spider-Mana dožene.

A pokud jde o domácí tržby v USA/Kanadě, podařilo se Wonder Woman s 368,47 miliony předběhnout Deadpoola (363,07 milionů dolarů). Je sice pravda, že Deadpool (2016) měl přístupnost R (do sedmnácti let jen v doprovodu dospělé osoby), takže to není úplně fér souboj, ale Deadpool úspěch konkurenčnímu filmu přeje. To je jasné z obrázku, který se objevil na oficiálním účtu Deadpoola s komentářem:

"Merc může být sprostější, ale její tržby jsou silnější. Gratulace."


Mimochodem, už je samozřejmě jasné, že se dočkáme druhého dílu Wonder Woman a objevily se spekulace, že by se mohla odehrávat v osmdesátých letech minulé století. To je poměrně překvapivé, jde o výrazný časový skok. Navíc bylo potvrzeno, že se ve dvojce opět objeví Chris Pine, jehož postava Steve Trevor, na rozdíl od Wonder Woman (Gal Gadot), není dlouhověký, ale pokud je informace o osmdesátých letech pravdivá, scenáristé jistě jeho přítomnost nějak vysvětlí. Přece jen, jde o komiksové filmy, tam je možné vše.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat