Živí mrtví: Koho dalšího zřejmě zabije Negan?

Kdo další to schytá? POZOR, SPOILERY!!!

Negan (Jeffrey Dean Morgan) se v seriálu The Walking Dead už pěkně vyřádil. Jeho rukou (pálkou) skončilo několik důležitých postav. A samozřejmě nebyly poslední. Aktuálně vyšlo najevo, kdo další bude Neganovou obětí.

Řeč je o komiksové předloze, takže není úplně jisté, že k tomu dojde i v seriálu, protože se tvůrci někdy od komiksu odklání. Jindy ho ale respektují, což se může stát i v tomto případě (alespoň částečně).

Jordan Woods-Robinson jako Eric
Během války s Alexandrií/Hilltop a Kingdom se Negan překvapivě držel zpátky. Vlastně zatím vlastnoručně zabil pouze jednu nepojmenovanou osobu.

Také připravil o nohu Heatha, ten byl ale nakonec zachráněn. Následně byly zabity tři další postavy. Ne přímou Neganem, ale na jeho rozkaz.

Konkrétně šlo o Richarda, Erica a tygřici Shivu, která se obětovala, aby zachránila Ezekiela. Richard v seriálu zabit určitě nebude, už ho totiž zlikvidoval Morgan (Lennie James), takže zbývají Eric (Jordan Woods-Robinson) a Shiva.

Dovolím si ale tvrdit, že v osmé řadě seriálu Negan zlikviduje i výraznější postavy, než je Eric, který není pro děj příliš důležitý.

To, kdo se stane obětí války, se dozvíme až za pár měsíců, osmá řada Živých mrtvých zřejmě odstartuje v říjnu.

Zdroj: ComicBook
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat