Režisér Spider-Man: Homecoming chce ve dvojce Black Widow nebo Kapitána Ameriku. A co si myslí o tom, že vznikají spin-offy?

Jon Watts promluvil.

Jon Watts je teď hodně v kurzu. Podle recenzí je jeho Spider-Man: Homecoming vynikající. A Jon je očividně velkým fandou nejen Pavoučího muže, ale i dalších postav z jeho universa:

"Tedy, opravdu se těším, až ty spin-offy uvidím. Znám Rubena Fleischera, který natáčí Venoma, známe se z dob, kdy jsme dělali videoklipy. Take idea Toma Hardyho jako Venoma je opravdu skvělá, jsem opravdu natěšený. O druhém filmu toho zatím moc nevím, ale jsem tak ponořený do universa Spider-Mana, že vidím potenciál v každém z těchto filmů."

Řeč je samozřejmě o filmech Venom a Silver & Black. U těch se zatím neví, kdy se objeví v kinech, ale bohužel se ví, že nebudou součástí stejného vesmíru jako ostatní marvelovské filmy. Tedy, to je aktuální stav, zástupci Sony a Marvelu hlásají každý den něco jiného.

SOUVISEJÍCÍ: SPIN-OFFY KE SPIDER-MANOVI NAKONEC NEBUDOU SOUČÁSTÍ MARVELOVSKÉHO UNIVERSA

Ovšem, druhý Spider-Man se rozhodně bude odehrávat v marvelovském světě a stejně jako se v jedničce objevil Iron Man (Robert Downey Jr.), tak ve dvojce bude také nějaká známá marvelovská postava.

Zatím ale není jasné jaká. Představitel Spider-Mana Tom Holland by hlasoval pro Ant-Mana (Paul Rudd) a co Jon Watts?

SOUVISEJÍCÍ: TOM HOLLAND CHCE VE DRUHÉM SPIDER-MANOVI ANT-MANA

"Rád myslím na to, co by se mohl naučit od Black Widow, ale myslím, že by byl nervózní pronést před ní byť jen jedno jediné slovo. Pokud by se pohyboval poblíž ní, mohlo by to být opravdu zábavné."

A filmaři by se líbil také Captain America (Chris Evans).

"Vidět Spider-Mana a Kapitána Ameriku spolu, aniž by proti sobě bojovali, myslím, že to by bylo fascinující. V komiksech jsou mezi nimi skvělé momenty a podívat se na to, jaké by to bylo v tomto světě by bylo opravdu skvělé."

Beru obojí, jak Black Widow (Scarlett Johansson), tak Kapitána Ameriku. Obě možnosti jsou bezva. A koho byste ve druhém Spider-Manovi rádi viděli vy?

Spider-Man: Homecoming má premiéru 6. července, Pavoučího muže následně uvidíme 3. května 2018 v Avengers: Infinity War, kde se s Black Widow i Kapitánem Amerikou určitě potká.


Zdroj: ScreenRant
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat