Michelle Rodriguez vyhrožuje, že možná opustí sérii Rychle a zběsile

Proč?

Michelle Rodriguez je součástí filmů Fast & Furious od samého počátku. Ale přestože se plánuje několik dalších filmů, je možné, že její postavu Letty Ortiz v dalších dílech neuvidíme. Proč? Protože je herečka nespokojená s tím, jak tvůrci nakládají s ženskými postavami:

"F8 je ode dneška dostupné digitálně. Doufám, že se rozhodli ukázat více lásky ženám ze série v dalším filmu. Nebo bych se prostě mohla rozloučit s touto milovanou ságou. Byla to skvělá jízda a jsem vděčná za tuto příležitost jak fanouškům, tak studiu, které nabízelo podporu po mnoho let... Jedna Láska."

Je pravda, že některé ženy jsou často ve filmech Rychle a zběsile hlavně na okrasu a nemají úplně výraznou roli.

Stačí se například zamyslet na Jordanou Brewster, která hraje sestru Doma Toretta (Vin Diesel) Miu. Ta v předchozích filmech byla spíše "křovím" a v zatím posledním dílu jsme ji dokonce neměli možnost vidět.

I o Jordaně se Michelle rozpovídala:

"Točím filmy s Jordanou, která hraje sestru Doma Toretta 16 let a můžu spočítat na jedné ruce, kolik jsme spolu měly dialogů. Myslím, že je to patetické a jde o nedostatek kreativity."

Zdá se, že je herečka dost rozčílená a pokud o ni filmaři nechtějí přijít, tak by asi měli zapřemýšlet nad tím, jak výraznou roli budou mít ženské postavy v příštím dílu. Ten bude mít premiéru 18. dubna 2019.

Chyběla by vám Letty ve filmech Rychle a zběsile?

Zdroj: Instagram, EW
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat