Mark Wahlberg nevěří, že Michael Bay opustí sérii Transformers

Prostě ne.

Nedávno Michael Bay potvrdil své rozhodnutí, že Transformers: Poslední rytíř budou jeho posledním dílem ze série, který režíroval. Ale Mark Wahlberg, představitel Cadea, příliš nevěří tomu, že to opravdu udělá:

"Víte, je to jedna z těch věcí, u kterých Michael vybudoval celé universum a on rozhodne, co chce udělat a jak to chce udělat. Teď sice tvrdí, že nechce natočit další film a říká to po každém filmu, protože je těžké je natočit a i se vší pomocí, kterou má,  protože to svým způsobem dělá sám, všechny ty filmy má ve své hlavě."

Je pravda, že Bay se už předtím nechal slyšet, že Transformers přenechá někomu jinému, ale nakonec to neudělal.

"Takže se tak rozhodl a byl bych zaskočený, pokud by odešel a svěřil to do kontroly a péče někoho jiného. Myslím tím, že to je prostě Michael, kterého znám, ale nikdy nevíte, někdy se lidé rozhodnout jít dál, takže uvidíme, co bude."

To je otázka. Je jasné, že série bude pokračovat, v plánu je několik další filmů, z nichž by Bay žádný neměl režírovat, ale řeč je o spin-offech a animovaných filmech, jestliže jde o klasický další díl, tak se neví, kdo na něj dohlédne.

SOUVISEJÍCÍ: MARK WAHLBERG OPOUŠTÍ SÉRII TRANSFORMERS

Třeba se Bay znovu rozmyslí a třeba to opravdu přenechá někomu jinému. Co myslíte vy? Měl by se režie vzdát?

Zdroj: ComicBook
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat