Jaké to je, připravovat devátou epizodu Star Wars bez Carrie Fisher?

Odpověděl režisér.

Carrie Fisher, představitelka princezny/generálky Leiy nás v minulém roce bohužel opustila. Je to o to smutnější, že bylo podle šéfky Lucasfilmu Kathleen Kennedy v plánu, že devátá epizoda Hvězdných válek bude "jejím" filmem.

Scény pro osmou epizodu stihla Carrie dotočit, ale pro devátou ne. Jaké to je, připravovat devátý díl bez Carrie? Na to odpověděl režisér Colin Trevorrow:

"Byla hlavní postavou, to není tajemstvím. Opravdu byla. A pro nás všechny to bylo nesmírně smutné, především proto, že byla milovaná rodinou Star Wars a všemi, kdo s ní pracovali. Myslím, že naše možnosti jsou omezené a to především kvůli nám samotným, jsou tu jen určité věci, které jsme ochotni udělat. Ale mohu vám garantovat, že s tím bude zacházelo s láskou a respektem, tak jak si Carrie Fisher zaslouží."

Z režisérových slov se dá vyčíst, že v nějaké formě by se mohla Leia ve filmu objevit. V jaké, to je otázkou (určitě ne v digitální, to bylo řečeno jasně), ale tvůrci očividně chtějí být opatrní a nehodlají zkoušet žádné šílenosti. A je to jen a jen dobře.

Zatím nepojmenovaná devátá epizoda má premiéru 23. května 2019, osmá už 14. prosince tohoto roku.

Zdroj: CB
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat