Hellboy: Rise of the Blood Queen - Kdy se začne natáčet? A co o filmu prozradil představitel Hellboye?

Co od nového filmu čekat.

Netřeba připomínat, že vznikne nová verze Hellboye, která bude krvavější a hororovější. Hlavní roli ztvární David Harbour a právě on se rozpovídal o chystané komiksové pecce:

"Jde o velmi bohatý materiál. Myslím, že filmy dělají určitou věc, komiksy dělají určitou věci. Hellboy je svým způsobem neurotické zničené individuum, které je odsouzeno k děsivému osudu. Je předurčen k tomu, aby se stal bestií apokalypsy. Kdykoliv se ukáže a udělá správnou věc, házejí na něj pivo a jdou na něj s vidlemi a on stále zvládá dělat správné věci. Myslím, že je to zábavné a milé a divné a doufám, že tohle budu také moci udělat."

Herec dál dodal, že kontaktoval původního představitele Hellboye Ron Perlmana a nechal se slyšet, že je to velmi milý člověk a zdá se, že Ron nemá problém s tím, že David převezme jeho roli.

V současné chvíli není jasné, kdy film uvidíme, ale už teď je kolem něj velký poprask, takže se dá čekat, že to bude v blízké budoucnosti.

Speciálně s ohledem na to, že natáčení začne docela brzy. Prozradil to právě David Harbour:

"Očekáváme, že začneme v září, doufám. Je to dobré. Je to naprosto nová věc. Vždy jsem byl fanouškem komiksů s temnějším nádechem a myslím, že v atmosféře, kterou teď máme, která je temnější... je touha po něčem takovém... scénář je vážně dobrý."

Jak se vám líbí nový představitel Hellboye?

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat