Chystá se nový seriál na motivy novely od tvůrce Hry o trůny

Na co se těšit?

George R.R. Martina netřeba představovat. Na motivy jeho knižní série Píseň ledu a ohně vznikla kultovní podívaná Game of Thrones. Ale George má na kontě i jiná díla, třeba Nightflyers.

A právě ti se zalíbili stanici Syfy, která začala pracovat na seriálové podobě. Respektive stanice zatím schválila pilotní epizodu.

Nightflyers vyšli v roce 1987 a ve stejném roce se dočkali i filmové podoby. To už je ale nějaký ten pátek a stanice Syfy věří, že uzrál čas na seriálovou verzi.

"Těšíme se na to, až se s Georgem R.R. Martinem ponoříme hlouběji do světa ´Nightflyers´. Scénář, který napsal Jeff  (Jeff Buhler, scenárista, pozn. redakce) zaštiťuje tento klasický vědeckofantastický hororový příběh a adaptuje ho do formy, která může skutečně prozkoumat hloubky šílenství," prohlásil Bill McGoldrick z NBC Universal Cable Entertainment, která se bude na seriálu podílet.

Zápletka se zaměří na posádku a samotářského kapitána lodi jménem The Nightflyer, na jejíž palubě se začnou dít děsivé a krvavé události. Přežití se tak stane mnohem obtížnějším, než si původně členové posádky mysleli (zní to dost jako Horizont události, co?)

Zatím není jasné, kdy a zda vůbec se seriál na obrazovkách objeví. Záleží na kvalitě pilotní epizody.

Zdroj: Variety
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat