Black Panther: Plakát, nová zápletka a první upoutávka na chystanou komiksovku od Marvelu

Black Panther se hlásí o slovo.

T´Challa (Chadwick Boseman) alias Black Panther se poprvé představil v Captain America: Občanská válka (2016) a hned si získal srdce fanoušků. Plno lidí je tak rádo, že se dočká vlastního filmu a to 15. února 2018. 

A o čem sólovka Black Panthera vlastně bude? To prozradí oficiální zápletka:
"Black Panther od Marvel Studios se bude věnovat T´Challovi, který se po smrti svého otce, krále Wakandy, vrací domů do izolované technicky vyspělé africké země, aby nastoupil na trůn a ujal se svého právoplatného místa krále. Ale když se znovuobjeví známý nepřítel, T´Challa, kurážný král a Black Panther, je zkoušen, když je vtažen do obrovského konfliktu, který ohrozí nejen osud Wakandy, ale také celého světa. Tváří v tvář zradě a nebezpečí musí mladý král shromáždit své spojence a uvolnit plnou sílu Black Panthera, aby porazil nepřítele a zajistil bezpečí pro svůj lid a jejich styl života."

Jedna verze zápletky už uvolněna byla, tohle je nová varianta, která sice neprozradí nic nového, ale zní docela lákavě. 

Kromě toho se objevil nový plakát, který je sice dost "digitální", ale není špatný.


A nakonec tu máme první ochutnávku v podobě teaseru a nejde jen o pár neříkajících záběrů, ale o pořádně hutné video, ve kterém je pár starých známých, několik skvělých nováčků (například se velmi těším na elitní ženské bojovnice Dora Milaje), nechybí dynamická hudba a dostatek akce. Marvel znovu dokazuje, proč je králem komiksového žánru.

P. S.: Pokud máte dojem, že jste si ve videu všimli představitelky Michonne z The Walking Dead, tak se nemýlíte, Danai Gurira ve filmu hraje Okoye, vůdkyni Dora Milaje.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat