Avengers: Infinity War budou koncem pro některé oblíbené postavy

Prozradil to prezident Marvel Studios.

Následující dva díly Avengers poslouží jako uzavření prvních tří filmových marvelovských fází. A není tak překvapením, že půjde o rozlučku s některými postavami. To ostatně potvrdil I šéf Marvelu Kevin Feige.

Není úplně jasné, jestli to znamená, že určití hrdinové zemřou (což se předpokládá) nebo jen půjdou do "důchodu", ale jisté je, že se s několika oblíbenci rozloučíme.

Nejčastěji padají jména Captain America (Chris Evans) a Iron Man (Roberty Downey Jr.) a tak zazněla "vyčůraná" otázka, zda se po Avengers 4 dočkáme filmu s těmito postavami. Na to Kevin odpověděl:

"Máme před sebou další dva roky tvrdé práce, než vůbec dokončíme tyhle filmy a herce čeká spousta tvrdé dřiny, kterou musí udělat, takže všechno na co myslíme, je jejich dokončení a splnění toho, co jsme slíbili. Co bude dál, to se teprve uvidí."

Dalo se čekat, že Feige informaci o tom, zda Steve Rogers a Tony Stark opustí marvelovské filmové universum ani nevyvrátí, ani nepotvrdí, musíme si zatím vystačit s tím, že se prostě s některými z oblíbenců rozloučíme.

Kteří to budou, to se dozvíme 3. května 2018 a 2. května 2019.

Máte nějaké tipy?

Zdroj: JoBlo
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat