Válka je tady a sedmá řada bude jiná, než na co jste zvyklí, naznačil tvůrce a herci ze seriálu Hra o trůny + pohyblivý plakát

Něco pro fandy Game of Thrones.

O tom, že se blíží válka (a zima) se v Game of Thrones mluví už dlouho a vypadá to, že v sedmé řadě se jí dočkáme. Navíc se prý máme připravit na mnohem zběsilejší tempo. To prozradil Nikolaj Coster-Waldau (Jaime Lannister):

"Mám pocit, že jsem byl ukolébán odlišným tempem. Vše se děje rychleji, než jsem zvyklý... spousta věcí, které normálně zaberou celou řadu, se teď odehraje v jedné epizodě."

SOUVISEJÍCÍ: NOVÉ FOTKY ZE SEDMÉ ŘADY HRY O TRŮNY

Kit Harington (Jon Snow) dodává:

"Tahle řada je skutečně odlišná ve srovnání s jinými řadami, protože s blížícím se koncem zrychluje a spousta věcí se střetne a stane mnohem rychleji, než jste ze Hry o trůny zvyklí... Je to hodně odlišné od toho, na co jsou všichni zvyklí. Jsem opravdu nadšen."

Jeden z duchovních otců seriálu David Benioff prozradil:

"Dlouhou dobu mluvíme o tom, že se ´schyluje k válce,´ no a válka je v podstatě tady. Takže je to hlavně o tom, zkoušet najít způsob, jak odvyprávět příběh bez pocitu, že to uspěcháváme, stále chcete dát postavám jejich prostor a vlastně všechny postavy, které zůstaly, jsou důležité. I ty, které mohly začít jako relativně méně podstatné postavy, se staly více významnými."

S ohledem na to, co David prohlásil mě tak trochu překvapuje, že sedmá řada bude mít jen sedm epizod oproti běžným deseti. Tři hodiny navíc by pomohly tomu, aby dění nepůsobilo uspěchaně a postavy dostaly dost prostoru. Ale třeba mají tvůrci dobrý důvod, proč snížili množství dílů a bude to ku prospěchu věci.

Nová série startuje 16. června.

Čekání vám pak snad zkrátí nový pohyblivý plakát s Nočním králem.
Zdroj: EW
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat