Trailerová lavina: Nová explozivní ukázka na Mumii a první trailer na Star Trek: Discovery s hvězdou Živých mrtvých

Zajímavé upoutávky.

Devátého června Tom Cruise poměří síly s oživlou mumií ve filmu... Mumie a z předchozích fotek a videí se dá odhadovat, že se dočkáme klasického letního blockbusteru. Epického, divokého a se zběsilým spádem.

Nový trailer z tohoto stylu nevybočuje a není to rozhodně výtka. Podobné vizuálně lákavé filmy člověk holt někdy potřebuje, aby se uvolnil, vypnul mozek a užily si hlavně jeho oči a uši. A to asi v tomto případě splněno bude.

Otázkou je, jestli Mumie odstartuje novou vlnu filmů s klasickými hororovými monstry, jak má společnost Universal v plánu. Tohle léto je docela nabité a nebude snadné se v něm prosadit.



O slovo se hlásí také několikrát odložený seriál Star Trek: Discovery, který bude mít premiéru někdy na podzim a dobrou zprávou je, že první řada bude nakonec obsahovat 15 epizod místo původně plánovaných 13.

Pokud jde u upoutávku, tak velice působivé jsou efekty, které si více méně nezadají s filmovými verzemi Star Treku. Nicméně ukázka je na můj vkus příliš pomalá, postrádá svižnější tempo a volba hudby asi také nesedne každému (i když závěrečná variace na klasickou melodii je fajn).

Se soudy si počkám na další trailery, ale zatím převládá mírně kladný dojem. A nejen díky účasti Sonequy Martin-Green z The Walking Dead.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat