Strážci Galaxie Vol. 2: Proč nám Marvel v potitulkové scéně představil veledůležitou postavu z komiksu?

Jaký k tomu byl důvod? POZOR, SPOILERY!!!

Guardians of the Galaxy Vol. 2 nabídli hned pět potitulkových scén a v jedné z nich jsme se dočkali odkazu na veleoblíbenou komiksovou postavu a to Adama Warlocka. Toho stvořila Ayesha (Elizabeth Debicki) a původně měl být důležitou součástí filmu. Nakonec ale bylo rozhodnuto, že jeho jméno bude figurovat jen v potitulkové scéně a více prostoru dostane v dalších filmech z marvelovského univerza. Uvidíme ho tedy například v Avengers: Infinity War? Na to odpověděl prezident Marvel Studios Kevin Feige:


"Nejde o něco, co by mělo nalákat na Infinity War. Šlo hlavně o to, abychom dali vědět, že bude součástí budoucích příběhů Strážců. Adam Warlock je postavou, kterou všichni velmi milujeme. James (James Gunn, režisér filmů Guardians of the Galaxy, pozn. redakce) byl hodně blízko k tomu, myslím, že to nedávno prozradil, aby ho zahrnul do Vol. 2, ale když bylo rozhodnuto, že je tam příliš postav a film je skvělý i tak, chtěl na konci odkázat na to, že ho uvidíme v budoucích filmech Strážců."

Adama Warlocka stvořili Jack Kirby a Stan Lee a výrazně ho formovali Jim Starlin a Roy Thomas. Poprvé se objevil v komiksu Fantastická čtyřka v roce 1967 a od té doby se stal součástí mnoha komiksových sérií, seriálů a očividně bude mít důležitou roli i ve filmech. Ale ne v Avengers: Infinity War (premiéra 3. května 2018). Což není takové překvapení, už tahle v nich bude nespočet postav a nebylo by asi dost času Adama představit.


Zdroj: Collider
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat