Strážci Galaxie Vol. 2: Proč musela umřít jedna oblíbená postava? A co režisér nedovolí Marvelu?

Režisér James Gunn se podělil o informace o jedné z postav. POZOR, SPOILERY!!!

V Guardians of the Galaxy Vol. 2 hrál velmi důležitou roli Yondu (Michael Rooker). Nakonec se ale obětoval a museli jsme se s ním rozloučit. Což bylo pro režiséra a scenárista Jamese Gunna těžké rozhodnutí:

"Nic pro mě nebylo těžší, než rozhodnutí zabít ve filmu Yondua. Skoro jsem neudělal Guardians of the Galaxy Vol. 3, protože v nich nebyl Michael Rooker a já nemohl natočit film bez něj. Napsal jsem hromadu verzí, ve kterých Yondu nezemře. Byly tu jiné konce. Byl zachráněn na poslední chvíli poté, co se rozhodl obětovat. Napsal jsem spoustu verzí a pak jsem si uvědomil, že by to vůči němu bylo neuctivé."

Pro Jamese to opravdu nebylo jednoduché a to nejen proto, že Yondu je velmi oblíbená postava, ale také proto, že jeho představitel Michael Rooker je jeho dvorním hercem a velmi dobrým kamarádem. Nakonec se ale režisér přece jen rozhodl nechat Yondua zemřít, ale nemusí si kvůli tomu trhat vlasy, Yondu odešel ve velkém stylu a jako hrdina.

A pokud doufáte, že se vrátí, přece jen, v komiksových filmech není smrt často definitivní, tak vás James zklame:

"Yondu je mrtvý. A je to smutné. Mohl by vzniknout prequel nebo flashback nebo něco podobného. Yondu existuje v minulosti a dokud budu spolupracovat s Marvelem, nevrátí se. Prostě k tomu nedojde."

To je velmi striktní postoj a je vidět, že James hodlá nechat Yondua mrtvého, jak dlouho to jen půjde. A dá se to pochopit, jak bylo naznačeno, jeho oživení by zneuctilo jeho hrdinský krok.

Byli jste fandy Yondua?

Zdroj: Facebook
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

2 komentářů:

  1. Nj Yondua je velká škoda :(

    OdpovědětVymazat
  2. Toto byla velká chyba, Yondua jsem měla ráda moc! A za tohle palec dolů, toto jsem opravdu nečekala ! Vzít hrdinu kterého, měli všichni rádi. Marvel v tomto udělal chybu. Zajímalo by mne, jak na to reaguje herec Michael ... No co se dá dělat, ale toto byla chyba.

    OdpovědětVymazat