Seriálová jatka, stanice ABC zrušila 5 seriálů. A které jiné série byly obnoveny?

Kdo dostal další šanci a kdo ne?

Už to začíná, ruší se a obnovují seriály. Nedávno to bohužel schytala trojice sérií (celý článek), dnes jsme se ale dočkali optimističtější zprávy, obnoveny byly jiné čtyři projekty.

FOX se rozhodl dát další šanci podívané Gotham, tím pádem se diváci mohou těšit na čtvrtou sérii příběhů z rodného města Batmana, ve kterém se prohání hromada více či méně známých komiksových postav včetně pubertálního Bruce Waynea (David Mazouz).

Dalším seriálem od FOXu, který bude pokračovat, je sitcom The Last Man on Earth. I ten se dočká čtvrté řady. Je to malinko překvapení, protože poslední epizody se horce těžce šplhají ke sledovanosti dvou milionů lidí, ale jde o relativně produkčně nenáročný projekt, což asi také hraje důležitou roli.

Obnovovala i stanice The CW, která potěšila fanoušky zábavného komiksového seriálu iZombie. Ten sice nepatří k extrémně sledovaným seriálům, ale má oddanou fanouškovskou základnu a je velmi dobře hodnocen. Tím pádem není čtvrtá řada až takovým šokem.

Není ale jasné, kdy bude mít nová řada premiéru. První začala v březnu, druhá v říjnu a třetí v dubnu, takže těžko odhadovat.

O osudu několika svých seriálů rozhodla také stanice ABC. Dobrou zprávou je, že pokračovat bude jedna z nejzajímavějších novinek Designated Survivor s Kieferem Sutherlandem.

Ta se divákům zalíbila, takže je sledovanost vcelku dobrá (aktuálně kolem pěti milionů lidí) a není tak divu, že ABC odkleplo druhou řadu.

Naopak ukončeno bylo hned pět jejich jiných seriálů a to The Catch, zábavný sitcom The Real O´Neals, Imaginary Mary, Secrets and Lies a Dr. Ken.

Které obnovení vás potěšilo nejvíc a zrušení zklamalo?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat